jobb just nu!

Sommarvikariat Distriktssköterska/sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Omgivet av hav i tre väderstreck, med vacker natur och goda kommunikationer är Båstads kommun en modern idyll med fullskalig service. Vårt strategiska läge på Bjärehalvön med två järnvägsstationer, närhet till flygplats och motorväg gör oss dessutom till en attraktiv pendlingskommun.

Vi är ett professionellt team med biståndshandläggare, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor som samarbetar med den enskilda vård och omsorgstagaren i centrum utifrån vårdtagarens specifika behov. Vi hoppas du vill vara med och utveckla vår verksamhet med oss utifrån våra värdegrunder. Vi söker dig som är flexibel och en lagbyggare där vi tillsammans kan fortsätta med vårt arbete på att bli en av Sveriges 10 bästa kommuner inom vård och omsorg.

Arbetsuppgifter

Vi är ett professionellt team med undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och sjuksköterskor som samarbetar med den enskilda vård- och omsorgstagaren i centrum utifrån dennas specifika behov. Vi hoppas du vill vara med och utveckla vår verksamhet med oss utifrån våra värdegrunder. Vi söker dig som är flexibel och en lagbyggare där vi tillsammans kan fortsätta med vårt arbete på att bli en av Sveriges 10 bästa kommuner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av hälso- och sjukvård inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser upp till sjuksköterskenivå och följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I arbetet handleder, undervisar och delegerar du till vård- och omsorgspersonal. Du har ett nära
samarbete med vård och omsorgspersonalen såväl som övriga professioner.
Du arbetar lösningsfokuserat där du har vård och omsorgstagaren i fokus. Du kommer att ha ett omvårdnadsansvar för vård och omsorgstagarna.

Kvalifikationer

Legitimerad. Distriktssköterska /Sjuksköterska
Vi söker dig som är Leg. distriktssköterska/sjuksköterska, som helst har erfarenhet från att arbeta i hemsjukvården/ särskilt boende eller likvärdig erfarenhet inom yrket som Leg. distriktssköterska/sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid erfarenhet och personlig lämplighet, flexibilitet och förmåga till överblick och prioritering i stressade situationer. Du kan arbeta såväl självständigt som i team, kunna bedöma och ta beslut. Du skall ha ett positivt tänkande och kunna se lösningar samt ha ett genuint intresse av att aktivt delta i utvecklingen av vården inom kommunen.
Erfarenhet inom specialområdet distriktssköterska eller vård av äldre är meriterande.

Skriv gärna ett personligt brev.

Anställningens omfattning

Tillträde: Enligt överenskommelse
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   140/2019

Gör ansökan

Övrigt

Kommunala avtal gäller. Utdrag ur belastningsregistret inlämnas vid ev anställning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Följ din framtida kollega på Instagram! www.instagram.com/bastadskommun

Välkommen med Din ansökan!