jobb just nu!

Sommarvikariat Biståndshandläggare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Båstads kommun, Sveriges sommarparadis söker semestervikarier till vård och omsorg. Vård och omsorg i Båstad har de senaste åren påbörjat en utvecklingsresa med målet att bli en av de tio bästa vård- och omsorgsförvaltningarna i Sverige. Vill du vara med i detta arbete tillsammans med oss? Vi söker nu biståndshandläggare till äldreomsorgen inom vård och omsorg i Båstad kommun.

Arbetsuppgifter

Vårt arbete bygger på Båstads kommuns kärnvärden: professionalism, arbetsglädje och respekt

Vi förväntar oss att du:
• Är en god kommunikatör
• Är lösnings- och resultatinriktad
• Har ett helhetsperspektiv

Arbetsuppgifter:
Som handläggare ansvarar du för myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen vilket innebär att ta emot ansökan/orosanmälan, utreda, bedöma, fatta beslut samt uppföljning av beslut. I arbetet ingår även samarbete med andra enheter inom förvaltningen samt andra myndigheter och vårdgivare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller utbildning som bedöms likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas i rollen är det viktigt att du har intresse för att möta de människor vi är till för och som skapar bra möten utifrån ett professionellt förhållningssätt.

Körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   139/2019

Gör ansökan

Övrigt

Kommunala avtal gäller. Utdrag ur belastningsregistret inlämnas vid ev anställning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.

Rekrytering sker fortlöpande.

Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Följ din framtida kollega på Instagram! www.instagram.com/bastadskommun

Välkommen med Din ansökan!