jobb just nu!

Sommarjobba inom Funktionshinderomsorgen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Mullsjö är en kommun med ca 7 300 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Vill du ha ett meningsfullt jobb? Vill du vara med och skapa trygghet i en annan människas vardag? Här har du chansen!
Mullsjö kommun söker semestervikarier till funktionshinderomsorgen.
Vikarieperioderna gäller för sommaren 2019, från mitten av juni till mitten av augusti. För att du ska få en bra start får du en väl genomtänkt introduktion med både introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start, detta genomförs i juni.
Möjlighet finns att börja arbeta redan under våren, t.ex. för dig som studerar och vill jobba extra på helger och lov. Det finns också stora möjligheter att jobba kvar som vikarie efter sommaren om vi trivs med dig och du med oss.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att hjälpa andra människor i deras vardag. Det är tack vare dig och dina kollegor som vardagen fungerar. Dina uppgifter kan bland annat bestå av påklädning, hygien, matlagning, handling, städning och sociala aktiviteter, men framförallt: att visa personlig omtanke.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är empatisk, flexibel, självständig och ansvarstagande. Att ha ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga är en självklarhet för dig.

Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra jobb behöver du ha ett genuint intresse för människor.

Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorg. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För våra semestervikariat ska du vara minst 18 år. Din svenska är god både muntligt och skriftligt och du bör ha god datorvana då vi arbetar med elektronisk dokumentation. B-körkort är meriterande. Ange i din ansökan om du har körkort.
Bifoga CV samt personligt brev till din ansökan.

Anställningens omfattning

Urval till intervjuer görs löpande under hela ansökningstiden så vänta inte med att ansöka!

Vi prioriterar de som väljer att jobba sammanhängande semesterperiod/perioder.

Ansökan

Referensnummer:   A842021

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!