jobb just nu!

Sommarjobb undersköterskor till sjuksköterskestationer

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Till våra sjuksköterskestationer söker vi nu dig som vill sommarjobba som undersköterska och vara ett stöd till sjuksköterskorna i det patientnära arbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med sjuksköterskorna på sjuksköterskestationen.

I arbetsuppgifterna ingår att utföra medicinskt sjukvård och rehabiliterande insatser utifrån delegering av sjuksköterska samt visst omvårdnadsarbete. Dokumentation enligt SOL ingår också.

Kvalifikationer

Du har en undersköterskeutbildning som motsvarar minst termin 4 på sjuksköterskeprogrammet. Vi ser det som meriterande om du läser sjuksköterskeprogrammet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga, ett självständigt och flexibelt arbetssätt är viktigt egenskaper för att klara arbetet.

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-06-15

Tidsbegränsad till: 2020-08-23

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A850113 - Kopia

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.