jobb just nu!

Sommarjobb: Undersköterskor och vårdbiträden till äldreboenden

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Tillsammans är vi fler än 3 000 medarbetare som arbetar för att göra Kungälv till en bra kommun att bo i, arbeta i och besöka. Vi är en värderingsstyrd arbetsplats med brukarfokus, helhet och lärande som våra kärnvärden. Vårt arbete kommer alltid att behövas och vara viktigt!

Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb där din insats är betydelsefull för andra människor? Då passar du hos oss!

Vi har sju olika äldreboenden, som är placerade runtom i Kungälvs kommun, både dementa och somatiska enheter. Ett av boendena är ett korttidsboende som är organiserat direkt under Hälso- och sjukvårdsverksamheten.

För mer information om våra olika boenden, besök vår hemsida https://www.kungalv.se/

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag. Dina arbetsuppgifter innebär att ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna utifrån deras individuella behov. Tjänsterna innebär arbete både dag, kväll och helg men även nattarbete kan komma att ingå.

Sommarersättning
Du som arbetar som semestervikarie i äldreomsorgen sommaren 2020 har möjlighet att få en sommarersättning utöver lönen. Detta gäller om du arbetar 5-10 sammanhängande veckor under perioden juni-augusti.
• Jobba 5 sammanhängande veckor och få X tusen kr i sommarersättning
• Jobba 7 sammanhängande veckor och få X tusen kr i sommarersättning
• Jobba 10 sammanhängande veckor och få X tusen kr i sommarersättning
För att du ska kunna jobba precis så mycket som du vill är det viktigt för oss att du, i din ansökan, skriver exakt vilka veckor du kan tänka dig att jobba och om det finns veckor du inte kommer kunna jobba.

Kvalifikationer

Det är viktigt att kommunicera och vara lyhörd för personens behov och kunna möta dessa på ett så bra sätt som möjligt. Det viktigaste för oss är att du är intresserad av att ge hjälp och stöd till andra människor. Vi värdesätter att du är positiv, ansvarstagande och flexibel. Du kommer att samarbeta med brukare, anhöriga och arbetskamrater och behöver därför ha lätt att arbeta ihop med andra. Vi vill också att du har stor empatisk förmåga, är lyhörd och har lätt för att kommunicera. Vi vill att du har fyllt 18 år. Det är ett plus om du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom omvårdnad. Men även du som är intresserad av eller nyfiken på att arbeta inom äldreomsorgen är välkommen med din ansökan. Om du har B-körkort ser vi detta som meriterande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta någon av våra kontaktpersoner. Rekryteringen sker löpande, så hör av dig redan idag! Information: Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A927096

Gör ansökan

Övrigt

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.