jobb just nu!

SOMMARJOBB! Sommarvikarier till omsorgen, undersköterskor och vårdbiträden

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1400 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

Arbetsuppgifter

Vi i Hedemora kommun tycker att det skulle vara roligt om just du ville bli en av våra många duktiga medarbetare. Vi ser positivt på, om du som söker till oss, även vill/kan arbeta som timvikarie hos oss under våren.

Arbetsuppgifter: Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga medarbetare ge god vård och omsorg samt stöd till våra Brukare. Du är behjälplig med exempelvis olika serviceinsatser, personlig omvårdnad, måltidsituationer m.m. Din insats är viktig och gör skillnad för individen. Du tillför ett värde i vardagen för någon annan och hjälper dem med olika insatser för att de ska kunna leva det liv de önskar.

Du kommer arbeta som vikarie inom något av våra områden: Vård och omsorgsboenden, Hemtjänst, Personlig assistans eller Gruppbostäder. Ange gärna i ansökan inom vilket område du önskar arbeta.

Kvalifikationer

- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad, engagemang för målgruppen och flexibilitet är viktiga egenskaper.

- Vi som arbetsgivare är skyldiga att säkerställa att den vi anställer har rätt att arbeta i Sverige.

- Studerat SAS grund eller annan språkkompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (svenska).

- Datavana krävs för dokumentation.

- Du måste ha fyllt 18 år.

- B-körkort är ett krav för arbete inom hemtjänst samt inom vissa gruppbostäder och personlig assistans ärenden.

Anställningens omfattning

Ansök snarast då urval sker kontinuerligt.

Ansökan

Referensnummer:   OF 55/19

Gör ansökan

Anställning

Flera tjänster

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats.
Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.