jobb just nu!

Sommarjobb som sjuksköterska, Alingsås kommun!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Vi erbjuder dig ett roligt och givande arbete. Alingsås är en fin sommarstad och vi håller till i centralt belägna lokaler. Vi är ett härligt gäng med mycket teamkänsla som hjälper och stöttar varandra.

Vi värnar om en bra arbetsmiljö och för att du ska få en bra start erbjuder vi dig som nyanställd en individanpassad introduktion.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med hemsjukvård i flera olika boenden. Ditt jobb är att göra medicinska bedömningar, hantera läkemedel och ge stöd och råd till omvårdnadspersonalen. Du planerar hälso- och sjukvårdsinsatserna för den som behöver vård.

En bra kontakt med anhöriga är också ditt ansvar. Det kräver både beslutsamhet och analytiskt tänkande.

Tycker du om att arbeta självständigt men i samarbete med vårdpersonalen i teamet? Det är bra, för vi söker en person med god förmåga att handleda och hålla ihop alla insatser. Vi arbetar alltid med en helhetssyn kring patienten. Där har du din styrka.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med specialistutbildning distrikt, psykiatri eller vård av äldre.
Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. All erfarenhet från vård och omsorg är meriterande men även arbetslivserfarenhet i övrigt.
Körkort är ett krav eftersom du ofta jobbar hemma hos patienterna.

Det är viktigt att du kan behålla lugnet även i situationer med högre arbetsbelastning och att du har ett positivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter samt dina kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hos oss har du möjligheten att själv välja om du vill arbeta heltid eller deltid utifrån vad du önskar.

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning

Sommarvikariat Tillträde enligt överenskommelse
100% eller eget önskemål

Ansökan

Referensnummer:   A926348

Gör ansökan

Övrigt

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.