jobb just nu!

Sommarjobb Sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Mullsjö är en kommun med ca 7 300 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Socialförvaltningen i Mullsjö kommun söker nu vikarierande sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsorganisationen för sommaren 2020. Här kommer du att arbeta med hälso- och sjukvård inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg och hemsjukvård. Du kommer att ingå i en trevlig arbetsgrupp som kännetecknas av ett öppet klimat och stor mångfald där alla har betydelse. Vi utför arbetsuppgifter som är värdefulla och utvecklande för både medarbetare och vårdtagare.

Möjlighet finns att börja arbeta redan under våren, t.ex. för dig som studerar och vill jobba extra på helger och lov.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med sedvanliga hälso- och sjukvårdsuppgifter som exempelvis venprovtagning, såromläggning och läkemedelshantering. Under sommaren kommer det att finnas ordinarie medarbetare som i sitt uppdrag även kommer att ha till uppgift att stötta dig i din roll. Din insats kommer att vara viktig för den enskilda individen och genom ditt arbete kommer du att vara med och bidra till en positiv vardag för de vi är till för!

Känner du dig nyfiken på våran verksamhet är du välkommen att ta kontakt med oss för att komma och hälsa på. Det finns även möjlighet för dig som är sugen på att jobba extra redan under våren, ange i så fall detta i ditt personliga brev.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller studerar till sjuksköterska. Du är ansvarsfull, flexibel och intresserad av att jobba med människor. Det är ett omväxlande arbete där du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg och hemsjukvård, men inget krav.

Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra jobb behöver du ha ett genuint intresse för människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Din svenska är god både muntligt och skriftligt. B-körkort är meriterande
Bifoga CV samt personligt brev till din ansökan.

Vi har två sommarperioder, v 26-29 och 30-33.
Det är jättebra om du skulle vilja arbeta båda perioderna.

Urval till intervjuer görs löpande under hela ansökningstiden så vänta inte med att ansöka!

Vi prioriterar de som väljer att jobba sammanhängande semesterperiod/perioder.

Ansökan

Referensnummer:   A930140

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!