jobb just nu!

Sommarjobb: semestervikarier socialpsykiatri och missbruksvård

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsuppgifter

Vuxenavdelningen söker semestervikarier till våra boenden samt till boendestöd för sommaren 2020. Boenden och boendestöd vänder sig till personer med missbruks-/beroendeproblematik samt till personer med psykisk funktionsnedsättning.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning exempelvis omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri eller är behandlingsassistent eller socionomstuderande. Gärna vana att arbeta inom den sociala sektorn.

B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A923181

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.