jobb just nu!

Sommarjobb i Sollebrunn

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. I Sollebrunn erbjuds arbete i en vacker landsbygdsort med närhet till det mesta med en god sammanhållning. Tillsammans skapar vi Alingsås!

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med människor i natursköna Sollebrunn med omnejd? Vi söker sommarvikarier till hemtjänst, äldreboende samt grupp- och servicebostäder.

Arbetet inom äldreomsorgen är skiftande och individanpassat. Där ingår det att skapa förutsättningar och möjlighet till stimulans utifrån varje individs förmåga. Du hjälper till vid vardagliga sysslor, aktiviteter, personlig hygien och medicin. På ett äldreboende genomförs arbetsuppgifterna i ett gemensamt hem för de äldre och inom hemtjänsten bor de kvar i sina egna hem. Inom hemtjänsten är det krav på körkort alternativt att du kan cykla om arbetsområdet är inom centrum.

I arbetet som stödassistent inom grupp- och servicebostad arbetar du med personer som har psykiska, fysiska och intellektuella funktionsvariationer. Du motiverar och skapar förutsättningar för att varje individ ska få vara huvudpersonen i sitt eget liv och arbetsuppgifterna varierar efter personens behov och önskemål. Du kommer bland annat hjälpa till med matlagning, hygien, städning och medicin.
Du kommer eventuellt få utföra sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska och du arbetar både självständigt och i team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor. Du är lyhörd, ödmjuk och engagerad i ditt arbete. Vi förutsätter att du är ansvarstagande och att du har god samarbetsförmåga. Vi strävar alltid efter hög kvalitet och god service i våra verksamheter.

Vi ställer krav på att du kan hantera det svenska språket i tal, skrift och förståelse. För att få möjlighet att arbeta hos oss behöver du ha fyllt 18 år. Om du går omvårdnadsprogrammet är åldersgränsen 17 år.

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom någon av verksamheterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde sker löpande.
Vi kan erbjuda dig en anställning mellan veckorna 25-33 på 80-100%. Förtur ges till dig som vill arbeta hela perioden och heltid.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A926483

Gör ansökan

Övrigt

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.