jobb just nu!

Sommar i Stockholm? Sjuksköterska till Ersta sjukhus Hospicekliniken

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker sjuksköterskevikarier med erfarenhet. Bostad finns att söka

Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte.

Hospicekliniken består av tre enheter; ASIH, SPSV och lilla Erstagården för barn. Nu söker vi sommarvikarier till vuxenvården inom både ASIH och SPSV. Våra lokaler är nyrenoverade och ligger på Erstaklippan, centralt på Södermalm. Beroende av erfarenhet och intresse finns möjlighet att arbeta med avancerad vård i hemmet samt inom slutenvården på vår palliativa avdelning. Avdelningen har 20 vårdplatser. Vi vårdar patienter med stora omvårdnadsbehov och svåra medicinska symtom.
Vi arbetar i team runt patienten med sjuksköterska, läkare, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Präst och diakon finns knuten till vår verksamhet.
Bostad på Södermalm i Stockholm kan erbjudas vid behov för en kortare tid.

Inom hospicekliniken bedriver vi avancerad medicinsk vård för svårt sjuka patienter. I hemmet med ASIH, eller i livets slutskede på vår specialiserade palliativa slutenvårdsavdelning, SPSV

Arbetsuppgifter

Både inom ASIH och SPSV har du som sjuksköterska ett självständigt och ansvarsfullt arbete med avancerade medicinska insatser, i kombination med patientnära omvårdnadsarbete och närståendekontakt.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet från yrket. Specialistutbildning i onkologi eller palliativ vård är meriterande. Vi söker dig med god samarbetsförmåga, du är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Att vara en del av Ersta diakoni innebär att helhetssynen på människan är central. Som medarbetare är du bärare av Ersta diakonis värderingar i dagens alla möten. Våra värdeord är Professionalism, Tillit och Hopp.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Vikariat med möjlighet till förlängning

Ansökan

Referensnummer:   A857744

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!