jobb just nu!

Socialsekreterare Barn och Unga Utredare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Örkelljunga är en del av ”Familjen Helsingborg” där 11 kommuner i det expansiva Skåne Nordväst tillsammans arbetar för att gynna den gemensamma regionen. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. Örkelljunga kännetecknas av en närhet där ett starkt samarbete och korta beslutsvägar utgör styrkan i den lilla kommunen. Här har du som medarbetare större möjlighet att påverka din personliga utveckling likväl som verksamhetens utveckling i stort. I Örkelljunga kommun arbetar vi med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord; kunskap, omtanke och handling. Som en del av Örkelljunga kommun har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande och göra skillnad.

Du kommer att arbeta inom IFO, Barn och Unga-enheten på socialförvaltningen i Örkelljunga. Myndigheten sitter väl samlad med vuxen och försörjningsstöd samt nära till öppenvården.
BoU består utav sju socialsekreterare som utreder och följer upp enligt SoL och LVU samt tre socialsekreterare som arbetar med familjehemsvården.
BoU-enheten är en blandad arbetsgrupp med bred och lång erfarenhet av socialt arbete.

Arbetsuppgifter

Du arbetar som socialsekreterare med utredningar och uppföljningar enligt SoL och LVU riktat mot barn och unga. Visst arbete med Våld i Nära Relationer kan komma att ingå.
Det dagliga arbetat sker i nära samarbete med kolleger och enhetschefen.

Kvalifikationer

Socionom.
Erfarenhet av myndighetsarbete inom socialtjänsten.
Erfarenhet av arbete med våld i nära relationer är meriterande

Ansökan

Referensnummer:   A850237

Gör ansökan

Anställning

En tjänst avser en tillsvidare anställning.

Övrigt

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.