jobb just nu!

Snickare sökes till tekniska serviceförvaltningen!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och bidra till fastighetsavdelningens utveckling?

Vi ansvarar för kommunens lokaler och arbetar tex med energisparfrågor och underhåll, för att våra kommuninvånare skall kunna vistas i så bra lokaler som möjligt.
Nässjö kommun växer och utvecklas och vi söker nu en snickare till Tekniska serviceförvaltningen.

Arbetsuppgifter

Som snickare på Nässjö kommun arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika verksamheter. Vi satsar på dig, din säkerhet och arbetsmiljö genom
utbildning men även gemensamma aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Service inom bygg
• Ombyggnationer i spännande byggnader
• Felanmälningsåtgärder i våra fastigheter
• Daglig kontakt med våra verksamheter
• Vid behov kunna ta emot praktikant/lärling

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en treårig gymnasial yrkesteknisk utbildning till snickare eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Krav för tjänsten är B-körkort och svenska i både tal och skrift såväl som uppvisandet av yrkesbevis. Meriterande för tjänsten är även tidigare erfarenhet av byggservice.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter. Dessutom är du nyfiken och gillar att ständigt utvecklas. Då detta är ett fritt och självständigt arbete litar du på din egen kompetens och kan fatta egna beslut. Som person är du även förtroendeingivande och bidrar till ett gott samarbete i gruppen.

Låter detta som dig? Då är du välkommen in med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.Tillsvidare.
Beredskap ingår vid behov.

Ansökan

Referensnummer:   A979745

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi kräver ett utdrag ur polisens belastning- och misstankeregister är en förutsättning för att erbjudas anställning. Blanketten hittar du på https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-ovrigt-arbete-barn/

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.