jobb just nu!

Slöjdlärare Svartedalsskolan 4-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Göteborgs grundskoleförvaltning omfattar 141 kommunala skolor och 44 fristående skolor med ca 56 000 elever. Omsättningen är ca 7,2 mdkr. Förvaltningen har ca 8 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens skola.

Grundskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för rektorerna att leda den pedagogiska utvecklingen av skolan. Vi söker dig som brinner för utmaningen att bygga upp en nyskapande och modern organisation med följande fokus:

- Ökad kvalitet i undervisningen för att öka elevernas lärande.
- Tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevernas kunskapsresultat.
- Ökad likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet och kompensera för elevernas olika förutsättning.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som ska planera och genomföra undervisning i Slöjd, gärna textilslöjd i klasser i åk 4-9 tillsammans med andra kollegor och professioner. Som medarbetare arbetar du i team i klass med andra yrkesgrupper såsom studiehandledare, modersmålslärare, speciallärare, specialpedagog och elevassistenter.

På vår skola möter du elever från årskurs 4 till årskurs 9. Vi har knappt 400 elever i grundskola och ca 50 elever i särskolan. Vi har även undervisningsgrupper för elever med olika behov av särskilt stöd. Våra elever kommer från världens alla hörn och vi har en stor förberedelseverksamhet för nyanlända elever.

På skolan bedrivs även ett flertal satsningar med syfte att öka elevers lust och intresse för ökat lärande. Språkutvecklande- och kunskapsutvecklande arbetssätt är prioriterade kompetensutvecklingsinsatser för alla medarbetare på skolan.

Tillsammans bygger vi en skola som lyfter våra elever och möter en gemensam framtid.

Kvalifikationer

Du är behörig och legitimerad grundskollärare med inriktning mot årskurserna 4-9 i ämnet Slöjd. Vi ser gärna att du har arbetat minst två år inom utbildningssektorn. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell miljö, arbetat med MIK i din undervisning samt behörighet i annat ämne.

Svartedalsskolan har en entreprenöriell inriktad undervisning vilket innebär att du är kreativ i ditt pedagogiska förhållningssätt. Om du har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt är även det också något vi värdesätter.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-08

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   G18/501

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta kan beställas på Polisens hemsida.   
 
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.