jobb just nu!

Slöjdlärare på Bränningeskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen att bli en i vårt härliga gäng här på Bränningeskolan. Vi är en F-6 skola som är belägen i det område där det just nu byggs många nya bostäder och då med följd av ökat antal invånare. I grunden är vi en enparallellig skola som nu måste frångå detta system i och med ökat elevantal.

För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt om de bara ges rätt förutsättningar.

Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna, ska känna sig trygga och respekterade samt uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en miljö som präglas av trygghet och studiero.

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad för lärare för kombinerad tjänst där huvuduppdraget är undervisning i trä- och metallslöjd för elever i klass 2 - 6. Arbetsuppgifter utöver slöjd beror på din övriga behörighet och kompetens.

Alternativt arbetar du enbart med undervisning i slöjd men då på en lägre tjänstgöringsgrad.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i undervisning av trä- och metallslöjd i klass 2- 6. För full tjänstgöring erfordras även legitimation i annat ämne inom grundskolan 1 6.

Erfarenhet är meriterande men ej ett krav.

Du är en kreativ och engagerad lärare som bidrar till att utveckla undervisningen på vår skola. Du har en god pedagogisk kompetens och du är flexibel i ditt arbete, både med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Du är en god ledare och ser kollegial samverkan som ett framgångskoncept. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i arbetslag.
Självklart är du väl insatt i skolans styrdokument och du ser digitala verktyg som en naturlig del i din undervisning.

Anställningens omfattning

Tillträde under vårterminen 2019 alternativt vid läsårsstart i augusti 2020.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad finns.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   2019-376

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.