jobb just nu!

Skolpsykolog till Kävlinge kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Barn- och elevhälsan stödjer kommunens förskolor och skolor i arbetet med att ge varje barn och elev, oavsett behov, rätt förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt. Vi består av en grupp specialister som kompletterar förskolorna och skolorna inom kommunen. Hos oss finns pedagogisk, psykologisk, medicinsk och social kompetens samlad för att skapa en helhetsbild av elevernas vardag. Vårt arbete är i huvudsak förebyggande och sker på organisations-, grupp- och individnivå där hjälp ges till barn och elever med inlärningssvårigheter, funktionsnedsättningar och beteendesvårigheter.

Centrala Barn- och elevhälsan söker en skolpsykolog riktad mot grundskolan. Som skolpsykolog är du centralt placerad men du har ansvarsskolor där du ingår i elevhälsoteamen. Sammanlagt är ni fyra skolpsykologer och samverkan mellan er och övriga yrkesgrupper inom Barn- och elevhälsan är central för verksamhetens utveckling.
Barn- och elevhälsans huvudfokus är förebyggande och hälsofrämjande arbete för att kunna stödja elevernas utveckling mot målen i grundskolan.
Är du kompetent, socialt begåvad, tydlig och utvecklingsinriktad, då ser vi gärna att du söker tjänsten som skolpsykolog hos oss i Kävlinge kommun!

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att bidra med psykologisk kompetens i skolornas elevhälsoteam, handledning, utbildningsinsatser, konsultation och utredningar. Utredningar på individnivå sker främst vid misstanke om intellektuell funktionsnedsättning.
I de flesta uppdragen krävs god samverkan och gott samarbete med övriga professioner inom Barn- och elevhälsan elevhälsan samt med rektorer och pedagoger på skolorna.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för uppdraget. Tidigare erfarenhet av arbete som skolpsykolog är meriterande

B-körkort och tillgång till egen bil.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2019-09-09
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   176/19

Gör ansökan

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.