jobb just nu!

Skötare till vaken natt inom Socialpsykiatrins SoL boende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Socialförvaltningen är indelad i tre verksamhetsområden:
Vuxen, Barn/ Unga och Familj och Gemensamma Resurser.

Socialpsykiatrin tillhör verksamhetsområde Vuxen och vänder sig till vuxna personer med långvariga psykiskt funktionsnedsättningar samt missbruk- och/eller psykosociala svårigheter.

Vi söker nu en ny medarbetare till SoL-boendeenheten. Verksamheten bedriver boenden med särskild service jml. socialtjänstlagen för personer med långvariga psykiska funktionsnedsättningar.

Tjänsten innebär att du är en del i ett team där du vid behov är mobil och stöttar upp inom verksamhetens samtliga boenden.
Tjänsterna på natten är på ca 80%.

Vi kommer att göra löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I uppdraget innebär det att vara ett socialt, pedagogiskt och praktiskt stöd till våra brukare. Detta betyder att vi ska bidra till att våra brukare ska få livskvalitet och känna trygghet genom individanpassat stöd och service. Genom stödet ska våra brukare få förutsättningar för ett självständigt liv och möjlighet att ta del av samhällets välfärd.

Arbetsuppgifterna som utförs innefattar socialt stöd och basala insatser så som stöd vid tvätt och personlig hygien. HSL-insatser i samverkan med och på delegering av sjuksköterska förekommer. Att skapa trygghet för den enskilde är en stor del av uppdraget inom nattjänsten.

I arbetsuppgifterna är det ett krav att man utför delegerade uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, initiativrik och kan arbeta både självständigt och i team. Du ska ha ett rehabiliterande synsätt och måste kunna skapa trygghet, ha ett gott bemötande, vara kreativ och modig och se till helheten.

Vi ställer krav på att:
* Du är utbildad skötare med psykiatrikompetens/undersköterska med psykiatrikompetens/socionom eller socialpedagog. Även KY-utbildning gäller.
* Du ska ha erfarenhet av psykiatrisk vård/omvårdnad och/eller socialpsykiatri i någon form via arbete.
* Du har körkort och vill köra bil.
* Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
* Du måste kunna utföra delegerade uppgifter.

För att lyckas i ditt uppdrag är du en person som:
* har en hög social kompetens med god självinstinkt och du ser bemötande, tillit och delaktighet som viktiga faktorer.
* är uthållig och har tålamod samt förmågan till ett lågaffektivt bemötande.
* har god förmåga till samverkan

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering!
Du som blir erbjuden tjänst inom Socialpsykiatrin kommer att få lämna in ett polisregisterutdrag, du ska lämna in detta med oöppnat kuvert.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C32292

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas.

Övrigt

Som anställd i Helsingborgs stad får du subventionerad friskvård och andra förmåner via vår förmånsportal Fördel Helsingborg.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.