jobb just nu!

Skötare till psykosavdelningen, vuxenpsykiatrin Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vuxenpsykiatrin Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag.

Psykosenheten har idag en avdelning för heldygnsvård (16 vårdplatser) och två mottagningar, en i Växjö och en i Ljungby.
Vårt arbete präglas av den personcentrerade modellen och av ett kognitivt förhållningssätt, tillgänglighet och helhetssyn på patienternas situation, där patientens och familjens behov är grunden. På avdelningen vårdas personer med psykossjukdom. En del av vårt uppdrag är också att vårda patienter med samtidig neuropsykiatrisk problematik.

Arbetsuppgifter

Som skötare i heldygnsvården arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med både psykiatrisk och somatisk sjukvård.
På psykosavdelningen jobbar medarbetare i två vårdlag kring patienten och som skötare är du ofta den som finns närmast patienterna. Arbetsuppgifterna innebär psykiatriskt omvårdnads och behandlingsarbete där dokumentation, patientsamtal, anhörigkontakt och samverkan med patientens nätverk är en naturlig del av arbetet.
Dokumentation sker i Cambio Cosmic.

Psykosavdelningen är en specialistpsykiatrisk heldygnsvård som bedriver vård med utgångpunkt i Socialstyrelsens nationella riktlinjer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare med inriktning psykiatri eller är skötare med erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du flexibel och har lätt för att ställa om till rådande situationer och tycker om när din dag är innehållsrik och varierande. Inom psykiatrin innebär utöver din yrkesspecifika kompetens också att du jobbar mycket med dig själv som person du är ditt eget redskap.
Bemötandet är essentiellt hos oss och du hanterar relationer, upplevelser och känslor som skapas i möten väl. Det är även viktigt att du har en trygghet i din profession och vana av att arbeta självständigt och kan göra egna bedömningar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-01

Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 58/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.