Sjuksköterska/distriktssköterska inom vårdboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi är den välkomnande, kloka och innovativa kommunen. Vi är stolta över vår historia och nyfikna på vår framtid.
Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Vi alla bidrar till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

Socialförvaltningen arbetar för att alla medborgare, vid behov ska kunna få det stöd som de i olika situationer kan behöva. Detta görs inom ramen för socialtjänstens uppdrag och olika lagstiftningar samt utifrån socialförvaltningens värdegrund. Det kan gälla hemvård, särskilt boende, råd och stöd till personer med funktionsnedsättning, försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens kompetensförsörjningsenhet.

Socialförvaltningen är uppdelad i fyra områden Hemvård, vård- och omsorgsboende, Individ- och familjeomsorg samt området för personer med funktionsnedsättning.

Karlskoga Kommun har nyligen startat en ny Hälso- och sjukvårdsorganisation. Organisationen består av rehabenheten och sjuksköterskeenheten. Organisationen satsar mycket på utveckling för att kunna möta de nya krav som ställs när mer avancerad vård kommer att bedrivas i hemmet. Vi erbjuder möjlighet till vidareutbildning till distriktssköterska. Vi satsar på spetskompetenser t ex diabetes, palliativ vård, sårvård m fl.
Som sjuksköterska inom kommunen har du telefontid en timme om dagen. Du har även flera stödfunktioner till din hjälp. Detta för att kunna fokusera på patientarbetet under större delen av ditt arbetspass.
Vi utökar sjuksköterskeenheten och söker fler medarbetare som vill utveckla sjukvården i Karlskoga Kommun. Vill du vara med oss och utveckla hur den nya sjuksköterskeenheten ska se ut?

Arbetsuppgifter

https://www.youtube.com/watch?v=iE_2VKJTlV0

Du utgår från ett vårdboende och har ansvar för ett antal patienter. På vårdboendet ingår du i ett vårdlag där ni har omvårdnadsmöten.
Du har rond en gång/vecka tillsammans med läkare.

Arbetstiden är dagtid med helgtjänstgöring var 6:e helg. Man arbetar julafton vart 6:e år och detsamma gäller nyårsafton.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.

Du är en god förbild i din ledar- och handledarroll och du är öppen för och ser behov av förändringar och arbetar med stort brukarfokus där du snabbt kan ta beslut gällande brukarnas behov och önskemål,

Kvalitet, gott bemötande och samarbete är viktiga framgångsfaktorer i vår verksamhet. För dig är det självklart att utgå från dessa i mötet med brukare, anhöriga och varandra samt ett intresse av att arbeta framförallt med äldre.

Meriterande är lämplig vidareutbildning för verksamheten och erfarenhet från liknande arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Körkort och körvana är ett krav

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   SN 2021-00182

Gör ansökan

Övrigt

Vi har löpande urval och intervjuer i denna rekrytering.

Karlskoga kommun tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska till de verksamheterna.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.