jobb just nu!

Sjuksköterskor till Thoraxcentrum, hjärtavdelning 47

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Thoraxcentrum ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad och högspecialiserad hjärt- och lungsjukvård samt också enligt avtal till Kronobergs invånare. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Hjärtavdelningens specialitet är medicinsk kardiologi. Avdelningen består av 22 vårdplatser därav 6 hjärtintensivplatser (HIA) och 16 eftervårdsplatser (EVA).

Vi erbjuder individuell schemaplanering, flextid, löneväxling, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym.

Arbetsuppgifter

Nästan alla patienter som vårdas på avdelningen läggs in akut. Vanliga orsaker är hjärtinfarkt, hjärtsvikt eller arytmier. Vårdtiden är ofta kort så du blir en hejare på att ha många bollar i luften och din arbetsdag är väldigt varierande. Du får lära dig tolka EKG och på avdelningen hålls fortlöpande utbildningar från våra läkare.
Som anställd sjuksköterska börjar du jobba på Eftervården och efter en tid introduceras du även på Hjärtintensiven, där de något mer akut sjuka patienterna vårdas. På Hjärtintensiven får du bland annat lära dig att hantera cpap, artärnål, hjälpa till vid elkonverteringar och mycket mer.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med hjärtpatienter. Ett plus är om du tidigare arbetat med EKG-övervakning.
Du ska ha ett flexibelt arbetssätt, vara stresstålig, inte rädd för att fatta egna beslut och trivas med att ha många bollar i luften. Du bör har en förmåga att snabbt ställa om och genomföra arbetet när förutsättningarna ändras.

Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt såväl mot patienter och deras närstående som mot kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse, helst snarast. Rekrytering sker löpande.

Ansökan

Referensnummer:   A914028

Gör ansökan

Lön

Individuell lönesättning.

Anställning

Tjänstgöring dag/kväll/natt.
Möjlighet att arbeta enbart natt finns om så önskas.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.