jobb just nu!

Sjuksköterskor till resursteamet i Trelleborg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och bygga upp vår nya verksamhet och bidra till vård i världsklass?

Resursteamet Trelleborg är alldeles nystartat och fungerar som ett internt bemanningsföretag inom lasarettet, skillnaden mot externt bemanningsföretag är att du är anställd av Region Skåne och Lasarettet Trelleborg och har samma trygghet och förmåner som våra övriga medarbetare.

Vi söker nu flera kollegor som drivs av spännande utmaningar i olika miljöer! Resursteamet Trelleborg ligger organisatoriskt under enheten för kvalitet, utveckling och bemanning och startade 1 maj i år.

Att arbeta i resursteamet ger dig en bred medicinsk kompetens då du hyrs ut till olika avdelningar med olika inriktningar. Du kompenseras även för din flexibilitet och kompetens i lönen. När du arbetar i resursteamet tillhör du ett team med enhetschef och kollegor som kännetecknas av hög kompetens, servicemedvetenhet, flexibilitet, arbetsglädje och yrkesstolthet. I teamet ingår förutom sjuksköterskor i resursteamet, kvalitets- och patientsäkerhetshandläggare, verksamhetsutvecklande sjuksköterskor samt chefsstöd. Tillsammans bidrar ni till flera viktiga funktioner på vårt lasarett.

Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med det stora hjärtat. Verksamhetsområde (VO) akut och medicin har cirka 270 medarbetare som bedriver internmedicinsk verksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi och neurologi. I detta ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning, tre slutenvårdsavdelningar och en dagsjukvårdsavdelning.

Följ gärna med oss bakom kulisserna och träffa oss som jobbar på Lasarettet Trelleborg. Nyfiken? Följ oss! http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på hur det är att arbeta i resursteamet? Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill vara med och sätta prägel på Trelleborgs första resursteam. Vi välkomnar dig som vill vara med och teamet tillsammans med dina kollegor och närmsta chef!

Vi erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete. I rollen som sjuksköterska hos oss kommer du i första hand arbeta mot slutenvårdsavdelningarna och vid behov får du även möjlighet att arbeta mot exempelvis akutmottagning och mottagningarna.

- Att arbeta i resursteamet är omväxlande och lärorikt, det skapar hela tiden möjligheter att utvecklas, säger Mario som är sjuksköterska i resursteamet.

Sjuksköterskekollegan Kristina lyfter den härliga stämningen på Lasarettet Trelleborg och fyller i:
- Efter många år ute på distriktet är det verkligen trevligt att komma tillbaka till Lasarettet Trelleborg!

Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling och möter dagligen nya spännande utmaningar. Du kommer att arbeta i en innovativ och flexibel miljö där framtiden är i fokus. När du börjar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion utifrån din tidigare yrkeserfarenhet och kompetens samt bredvidgång med erfarna kollegor, så att du ska känna dig trygg när du arbetar i verksamheterna.

- Som ny kände jag snabbt stöttning och gemenskap hos alla kollegorna, säger John som är sjuksköterska resursteamet sedan juli i år.

Som anställd i resursteamet får du även ett utökat lönetillägg relaterat till flexibiliteten. Annonsen avser fyra tillsvidareanställningar, varav en av tjänsterna avser nattarbete. I den tjänst då du arbetar natt erbjuds du även nattillägg samt förkortad arbetstid. Vänligen uppge i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård med tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du trygg i din yrkesroll, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter istället för hinder. Du har stort engagemang och en positiv inställning. Då du valt detta yrke tror vi att du är målorienterad och brinner för att hjälpa andra. Vi ser även att du drivs av nya utmaningar och har ett öppet sinne för att lära dig nytt.

Känner du igen dig i vår beskrivning? Kan du se dig själv som medarbetare i vårt team? Då hoppas vi få möjlighet att lära känna dig! Vi är måna om att hitta rätt personer för tjänsterna och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. 3 dag/kväll och 1 nattjänst.

Ansökan

Referensnummer:   A920373

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.