jobb just nu!

Sjuksköterskor till rehabiliteringsavdelning i Hässleholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vårt öppna och positiva arbetsklimat, tillsammans med den goda kommunikationen, är receptet för vår framgång på rehabiliteringsavdelningen. Nu har du möjlighet att bli en del av detta! Välkommen till oss där delaktigheten i arbetet med våra patienter ger så mycket tillbaka! Att få se lyckan i ögonen på en patient som precis klarat av armcykling är fantastiskt!

Hässleholms sjukhus ansvarar för internmedicin och närsjukvård i Hässleholm samt för ortopedi i Hässleholm, Kristianstad och Ystad. Vår organisation är starkt utvecklingsinriktad med ett flertal forsknings- och utvecklingsprojekt, såväl inom det medicinska fältet, som inom management och logistik. Vi rehabiliterar patienter som har en amputation och behandlar de som har råkat ut för multitrauma, fått stroke, förvärvad hjärnskada av traumatisk karaktär eller andra neurologiska eller medicinska åkommor.

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet att tillsammans med oss utveckla enhetens arbete. Här arbetar vi kontinuerligt med att bibehålla en god arbetsmiljö, vilket också gynnar våra patienter. Vi är bland annat mycket stolta över att vi i patientenkäten ligger i topp när det gäller såväl tillgänglighet som bemötande. Närsjukvården har under åren även fått höga värden vid våra årliga medarbetarundersökningar vilket märks i det dagliga arbetet.

Vill du ha ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete mellan kollegor och närmaste chef? Då ska du söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

Hos oss på rehabiliteringsavdelningen får du arbeta med ett glatt och positivt gäng som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Vi har fått det spännande uppdraget att rehabilitera de patienter som kommer från intensivvårdsavdelningen och har friskförklarats från Covid-19, samt att vi även under hösten kommer att öppna upp ett extra medicinteam. Därför behöver vi nu förstärka vår arbetsplats med fyra sjuksköterskor. Vi välkomnar dig som är såväl nyexaminerad som erfaren sjuksköterska att söka.

På rehabiliteringsavdelningen har vi omfattande kontakt med våra patienter och är delaktiga i deras livsresa mot en enklare vardag. Som sjuksköterska består ditt arbete bland annat av provtagningar, dokumentation och att hjälpa undersköterskorna med omvårdnadsarbetet. Tillsammans med teamet har ni era pulsronder och rehabkonferenser, där ni alla går igenom varje patients rehabiliteringsplan.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med det akuta tillståndet när patienten precis insjuknat och får sedan följa denne i rehabiliteringsprocessen tillbaka till ett fungerande liv. Tjänsten innebär att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en rehabiliteringsavdelning och du kommer även att ta hand om patienter som har genomgått amputation. Arbetet sker i interdisciplinärt rehabteam där vi alla arbetar tillsammans för att erbjuda våra patienter en trygg och säker vård med ett gott omhändertagande. För dig som är intresserad finns det möjlighet att genomgå strokeutbildning.

För att avlasta för våra sjuksköterskor, har vi en eminent ansvarig för Mina planer, vilket är ett IT-stöd för samverkan vid utskrivning och samordnad individuell planering mellan slutenvård, öppenvård och kommun. På så sätt kan våra sjuksköterskor lägga mer tid på annat än administration.

Som nyanställd hos oss får du en individuell introduktion utifrån din befintliga kompetens. Under ditt första år kommer du att ha en mentor som stöttar dig i ditt arbete på avdelningen. Vi har även utbildningssjuksköterskor på plats som säkerställer vår kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala som är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom område stroke, rehabilitering, geriatrik och/eller medicin är det meriterande, men även du som är nyexaminerad är välkommen att söka.

Du som söker trivs med att arbeta för patientens bästa och har ett gott bemötande gentemot din omgivning. Du ser dig själv som en nyfiken person med vilja att lära dig nya saker och drivs av att arbeta inom en spännande verksamhet i ständig utveckling. Att prioritera dina arbetsuppgifter, även i mer pressade situationer, är något du kan hantera och du är flexibel inför ändrade omständigheter.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval och intervjuer kan komma att hållas under annonsens publiceringstid. Tveka därför inte att söka redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A966307

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.