jobb just nu!

Sjuksköterskor till Onkologiavdelning i Lund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Avdelning 87 är en högspecialiserad enhet för i första hand behandling av maligna lymfom, sarkom och urologiska cancerdiagnoser. Vi bedriver såväl akut som elektiv vård. Avdelningen karakteriseras både av antikroppsbehandlingar, cytostatikabehandlingar, som ges antingen som intermittenta eller dygnet-runt infusioner samt av behandlingsrelaterade infektioner och andra medicinska komplikationer som ofta behöver akut och intensiv handläggning. Avdelningen har 15 vårdplatser och på helgerna har vi egen jourverksamhet där patienter kan komma för provtagning, transfusioner och undersökningar utan att gå via akuten på sjukhuset.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu två nya kollegor till oss på onkologen, avdelning 87 i Lund!

Vi erbjuder ett varierande arbete med patienter som återkommer under hela behandlingsperioden vilket gör att du lär känna dina patienter och deras anhöriga.
Du får ett arbete som ger dig stor bredd i din kompetens med mycket medicinsk teknik, nya behandlingar och behandlingsmetoder.

Du kommer få fantastiska kollegor som är hjälpsamma, kunniga och stöttande.
Du kommer erbjudas en organiserad bredvid gång både praktisk och teoretisk och separat cytostatikautbildning.

Du har schemalagd patientfri tid då du har möjlighet att hospitera på andra enheter inom eller utom enheten, gå utbildningar och arbeta med utveckling av den egna avdelningen och dig själv.

Vi kan även ge möjlighet att genomföra en utbildning med fokus på att bredda din kunskap inom onkologin under ett år och även viss tjänstledighet för att genomföra specialistutbildningen inom onkologi. Arbetslagen erbjuds regelbunden handledning och utvecklande konferenser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk
sjukvård. Vi välkomnar både nya och erfarna sjuksköterskor som är intresserad av onkologisk omvårdnad att söka. Har du erfarenhet eller utbildning inom onkologi är det naturligtvis meriterande.

Vidare har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi är måna om att ha ett tryggt och stabilt team och individanpassar din bredvid gång för att både du som ny medarbetare och dina nya kollegor ska känna sig trygga. Då vi arbetar i team kring patienten önskar vi att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt såväl mot våra patienter och deras närstående som mot kollegor.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A915508

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.