jobb just nu!

Sjuksköterskor till BUMS

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

BUMS – "Bemanning Uthyrning Malmö Sjuksköterskor" – har funnits sedan 2003 och är Malmö stads eget bemanningsteam bestående av sjuksköterskor och distriktssköterskor. Nu utökar vi verksamheten och söker nya medarbetare. BUMS består av välutbildade och engagerade sjuksköterskor med hög kompetens och god kännedom om samtliga verksamheter inom vård och omsorg. BUMS bidrar till att vård - och omsorgsarbetet fungerar professionellt även när ordinarie sjuksköterskor är frånvarande eller när resursförstärkning krävs.

Arbetsuppgifter

BUMS jobbar mot både Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen och Funktionsstödsförvaltningen.

Din uppgift är att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på den arbetsplats som du för tillfället bemannar. Som BUMS-sjuksköterska jobbar du dagar, kvällar och helger. Utifrån medarbetarnas egna önskemål kan nätter bli aktuella, men det är inget krav.

Vi erbjuder dig en individuell introduktion, stort inflytande över din arbetstid, kompetensutveckling och goda möjligheter att vidareutvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska med några års erfarenhet från vård och omsorg.

Tjänsten passar dig som känner sig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Du tycker att det är roligt och stimulerande att röra dig mellan olika verksamheter och arbetsplatser samt trivs med att arbeta självständigt.

Du är utåtriktad, har förmåga att samarbeta och, inte minst, har en hög servicekänsla. Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten.

Tjänsten passar dig som är lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när kluriga situationer uppstår.B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   175-18-213

Gör ansökan

Övrigt


För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.