jobb just nu!

Sjuksköterskor till allmänpsykiatrin i Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vuxenpsykiatrin i Region Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare, vi ser det som en förutsättning för att lyckas med vårt uppdrag. Verksamheten är organiserad i vårdenheter där personalen kan arbeta i heldygnsvård, öppenvård, dagsjukvård, mobilt team och få följa patienten i hela vårdkedjan. I omvårdnadsarbetet utgår vi från ett personcentrerat förhållningsätt, där vi alltid sätter patientens behov i centrum.
Inom allmänpsykiatrins öppenvård behandlas patienter med recidiverande depression, bipolär sjukdom, personlighetsstörning, ätstörning, komplicerade ångesttillstånd, neuropsykiatrisk problematik samt patienter med suicidrisk. Att bedriva ECT ingår också i allmänpsykiatrins uppdrag.

Har du klinisk erfarenhet som sjuksköterska i minst 2 år, ges du möjlighet att söka betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård.
I början av nästa år flyttar vi även in i vårt nya sjukhus, följer du med oss dit? Vi ser framemot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du såväl enskilt som i team. Du är vanligtvis fast vårdkontakt för ett antal patienter och ansvarar för samordning, planering och kontakter med patientens nätverk. l arbetsuppgifterna ingår bland annat enskilda samtal, leda gruppverksamhet, läkemedelsuppföljning och rådgivning via Tele Q. Du kommer även att arbeta med hembesök för bedömning, uppföljning och behandling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har specialistutbildning i psykiatri alternativt erfarenhet av arbete inom psykiatri. Vi värderar en MI-utbildning högt, men det är inget krav. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du flexibel och har lätt för att ställa om till rådande situationer och tycker om när din dag är innehållsrik och varierande. Det är även viktigt att du har en trygghet i din profession och vana av att arbeta självständigt och kan göra egna bedömningar.
B-körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-14

Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 59/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.