jobb just nu!

Sjuksköterskor, natt, till VO akut och medicin i Trelleborg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska på Lasarettet Trelleborg!

Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. På Lasarettet Trelleborg vill vi att alla medarbetare ska ha stort inflytande i sitt arbete. Tillsammans ska vi nå vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt sjukhus avseende patient- och medarbetarnöjdhet, kvalitet och lönsamhet.

På Lasarettet i Trelleborg försöker vi ta vara på kraften i att vara små. Det ska vara roligt att jobba här och vi har alla förutsättningar att skapa en enastående teamkänsla. Sociala aktiviteter som julfest, lasarettskampen, gemensamma utbildningar och sjukhusmingel är några exempel på det.

Verksamhetsområde akut och medicin har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi och neurologi. I detta ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning, tre slutenvårdsavdelningar samt en dagsjukvårdsavdelning.

Verksamhetsområdet arbetar systematiskt för att kompetensutveckla brett och samarbeta över verksamheternas gränser. Som sjuksköterska hos oss har du många valmöjligheter och kan utveckla din kompetens inom flertalet verksamheter oavsett var i karriären du befinner dig. En individuell utvecklingsplan upprättas vid önskemål.

Arbetsuppgifter

Avdelning 11 är en välfungerande internmedicinsk avdelning med endokrin-/diabetesprofil.
Avdelningen står inför förändringar i form av uppstart av kliniska utbildningssalar och utökning av vårdplatser och söker därför fler sjuksköterskor även på natten. Brinner du för omvårdnad, teamarbete och utveckling tror vi att detta är en tjänst för dig. Tjänsterna är förlagd på nattetid och heltid är 32 timmar i veckan.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team på avdelning 11!

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och närmsta chef. Du värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har förmåga att kunna hantera och prioritera när tempot är högt.

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekrytering sker löpande urval.

Anställningens omfattning

Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse. Tjänsterna avser nattjänstgöring.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A911653

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.