jobb just nu!

Sjuksköterskor, natt, till kirurgiavdelning 7 i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Kirurgiavdelning 7 är en akutvårdsavdelning som behandlar patienter som är i behov av högspecialiserad kirurgi och omvårdnad. Våra patienter kommer främst från akutavdelning (Ava) och i vissa fall direkt från intensivvårdsavdelning (Iva). Vi bedriver även en liten del elektiv kirurgi.

Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team bestående av en sjuksköterska, undersköterska, läkare, medicinsk sekreterare och rehabiliteringspersonal. På avdelningen arbetar också en specialistsjuksköterska som ger stöd åt övrig personal i komplexa omvårdnadssituationer och sköter om förbättrings- och kvalitetsutveckling. Vi har för närvarande tolv vårdplatser, men planerar för att öppna upp fler vårdplatser under hösten/vintern.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi två sjuksköterskor för nattjänstgöring till kirurgiavdelning 7 i Malmö.

I rollen som sjuksköterska hos oss arbetar du både med preoperativa förberedelser och postoperativ vård av patienter som har genomgått olika typer av kirurgi. Många av våra patienter är i behov av avancerad smärtlindring i form av olika smärtpumpar. Smärtenheten kommer regelbundet till vår avdelning för att utvärdera smärtlindringen. Medicintekniska arbetsuppgifter såsom att sätta v-sond, ta hand om central venkateter, stomiomläggning, såromläggning med VAC-pump och PICCO-förband är vanligt förekommande arbetsuppgifter för dig.

Klimatet på vår avdelning präglas av öppenhet och tolerans där vi hjälper varandra över gränserna. Vi erbjuder en individanpassad introduktion med regelbunden uppföljning och mentorskap för att säkerställa att du som ny sjuksköterska är trygg i ditt yrkesutövande. Varje vecka erbjuds interna föreläsningar inom verksamhetsområdet. Schemat är fast rullande över en femveckorsperiod.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyexaminerade sjuksköterskor finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. Vi erbjuder dig även möjlighet att specialistutbilda dig i kirurgisk vård.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten krävs språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3 eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser det som meriterande om du har kirurgisk erfarenhet.

Vi ser gärna att du är flexibel, lyhörd och ödmjuk inför både patienter och medarbetare. Vidare har du god prioriteringsförmåga och förmåga att fatta självständiga beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Heltid med möjlighet till deltid.

Ansökan

Referensnummer:   A909095

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Nattjänstgöring.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.