jobb just nu!

Sjuksköterskor Hemsjukvård, dag och kvällstjänstgöring

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.

Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemvårdsförvaltningen söker sjuksköterskor till dag- och kvällstjänstgöring. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete.

Arbetet kan innebära arbete med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos våra patienter både på boende och i patienternas hem i enlighet med hemvårdsförvaltningens värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg eller sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Förskrivningsrätt av läkemedel är även meriterande. God datorvana och kunskap och erfarenhet av dokumentation i system via mobiltelefon och dator är ett krav för tjänsten.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder.

Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Anställningens omfattning

enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C33059 - 2019

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!