jobb just nu!

Sjuksköterskor, dag/natt, till lungavdelning i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till lungavdelningen i Malmö! Vill du vara med och utveckla omvårdnadsarbetet tillsammans med oss? Tveka då inte att söka tjänsten som sjuksköterska hos oss.

Vi är en vårdavdelning med integrerad öppenvårdsverksamhet med 22 slutenvårdsplatser och fyra öppenvårdsplatser för intervention. Vi har ett brett patientklientel med allt ifrån ungdomar till den mycket svårt sjuka patienten som befinner sig i livets slutskede.

Vi vårdar bland annat patienter med KOL, emfysem, lungcancer, pneumothorax och interstitiella lungsjukdomar. Inom interventionen utförs bronkoskopiundersökningar, dräninläggningar, pleuratappningar och finnålspåunktioner.

Vi arbetar ständigt med förbättringar med fokus på arbetsmiljö, arbetssätt, arbetsfördelning och att förbättra rutinerna omkring våra interna flöden. För en del av förbättringsprojektet arbetar vi med kompetensmix där vi tittar på yrkeskategorierna; läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Ett nytt spännande sätt att tänka och arbeta! Vill du som sjuksköterska vara delaktig i något av dessa förbättringsområde och delge dina erfarenheter så är detta en arbetsplats där du har möjligheter att påverka.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu nya sjuksköterskekollegor som vill jobba med oss på lungavdelningen!

Vi erbjuder alla nyanställda sjuksköterskor en introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter. Möjlighet att hospitera på våra andra verksamheter inom område lungmedicin ges både under och efter introduktionstiden. Du har möjlighet att gå på våra interna utbildningar samt våra webbaserade utbildningar. Kliniskt basår är något vi förespråkar.

Vi har ett verksamhetsanpassat schema vilket innebär att du får önska dina arbetspass utefter verksamhetens behov. Lungavdelningen är en arbetsplats som präglas av respekt och trygghet där vi alla arbetar tillsammans för patientens bästa. Du erbjuds ett mycket spännande och omväxlande arbete där du alternerar mellan kliniskt patientarbete och som assisterande sjuksköterska inom intervention.

Du brinner för att vårda lungsjuka och palliativa patienter och är gärna med och provar och utvecklar nya arbetssätt och ny teknik. Vi arbetar i team kring våra patienter där alla yrkeskategorier ingår såsom sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator och läkare. Som sjuksköterska innebär det att du utifrån patienternas behov leder, prioriterar, fördelar och samordnar omvårdnadsarbetet i teamet. Du bidrar med din erfarenhet, kompetens och lärande för att öka den personliga och professionella kompetensen inom teamet.

Vi erbjuder tjänster som är roterande mellan dag/kväll samt natt. Vi erbjuder även renodlande natt- eller dagtjänster.

Låter det som en tjänst för dig?

Välkommen som sjuksköterska till lungavdelningen.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är lyhörd och har en positiv inställning samt ett driv och engagemang för ditt arbete. Du brinner för att vårda lungsjuka och palliativa patienter och är gärna med och provar och utvecklar nya arbetssätt och ny teknik.
Gällande den formella kompetensen välkomnar vi dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är fördelaktigt för tjänsten om du har erfarenhet inom lungmedicin och/eller inom palliativ vård, men det är absolut inget krav.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Låter det som att du skulle passa hos oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.


Annan sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Ansökan

Referensnummer:   A915092

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.