jobb just nu!

Sjuksköterskor/äldresköterskor till Vårdcentralen Fagerängen i Trelleborg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Fagerängen ligger belägen mitt i ett bostadsområde i de östra delarna av Trelleborg med gångavstånd till havet och goda kollektivtrafikförbindelser. Fagerängen är en stabil och välfungerande enhet med 23 anställda och cirka 6500 listade patienter. Utöver läkarnas mottagningar har vi kurator, sjuksköterske- och undersköterskemottagning, rökavvänjning, astma/kol-, diabetes-, minnes-, blodtrycks- distrikts- och äldrevårdsmottagning samt promenadgrupper. Våra medicinska sekreterare arbetar med den administrativa delen i mottagningsarbetet och har även receptionsansvar.

Vi har även tillgång till dietist och via Lyftet Rehab kan vi erbjuda våra patienter tillgång till fysio- och arbetsterapeuter. Hos oss värnar vi om varandra och våra patienter. Vi arbetar ständigt med utveckling av vår enhet och servicen till våra patienter. Vi har ett mycket nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna på vårdcentralen. Vi månar mycket om vårt goda arbetsklimat som är öppet, positivt och kreativt. Vårdcentralen bemannar Trelleborgs helgmottagning i samarbete med Centrumkliniken.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två nya medarbetare till vårt välfungerande team.

Hos oss får du ett omväxlande arbete där du får möjlighet att använda din kompetens fullt ut genom vanligt förekommande mottagningsarbete på en vårdcentral såsom såromläggningar och triage på plats samt i telefon. I dina arbetsuppgifter ingår även hembesök, samverkan med övriga vårdinrättningar och kommunalvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska med inriktning äldre som har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska, lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala, är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete och/eller kunskap av journalsystemet PMO. Som person är du anpassningsbar, ansvarsfull, positiv och har en god servicekänsla. Du vill bidra till utveckling av verksamheten och arbetar alltid utifrån patienternas och verksamhetens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A915104

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.