Sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

På Vårdcentralen Laxen finns samtliga yrkeskategorier representerade och vi har cirka 9 500 listade patienter. Här finns specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, receptionist, arbetsterapeut, psykolog, kurator och dietist.

Vi har förutom sedvanlig distriktssköterskemottagning, även specialistmottagningar inom bland annat blodtryck, flimmer, astma-/Kol, diabetes, kognitiv svikt, äldrevård och mottagning för riktade hälsosamtal samt barnavårdscentral (BVC).

Vi som arbetar här tycker om vårt arbete och värnar mycket om våra patienter. Målet för vårdcentralen är att patienterna ska vilja komma till oss. Vidare arbetar vi tillsammans i team och tycker det är viktigt att vi mår bra på arbetet samt har en god sammanhållning. Alla är lika viktiga, såväl personalen som patienterna.

Vi söker dig som har ett stort intresse för primärvård och vill arbeta i team tillsammans med andra professioner.

Arbetsuppgifter

Vi ser nu fram emot att välkomna en ny kollega till oss på Vårdcentralen Laxen!

Hos oss har du som sjuksköterska ett nära samarbete med engagerade och kunniga kollegor i en stimulerande miljö. Du erbjuds ett varierande och utvecklande arbete som bland annat består av mottagningsarbete, triagering, rådgivning i telefon och patientmöten på vår mottagning. Här arbetar vi i team där våra olika kompetenser används på bästa sätt.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas både som person och i din profession, bland annat genom kontinuerlig fortbildning utifrån ditt intresse samt verksamhetens behov. Vår verksamhet är starkt utvecklingsorienterad och vi letar efter dig som tillsammans med oss, vill vara delaktig och drivande i våra olika förbättrings- och utvecklingsarbeten.

När du börjar hos oss får du en introduktion anpassad utifrån dina erfarenheter, så att du kan komma in i verksamheten på ett bra sätt.

Kollegorna Jenny, Susann och Linnea delar med sig om vad det bästa är med att arbeta på Vårdcentralen Laxen:
• God sammanhållning i ett glatt gäng.
• Fantastisk personalvård med struktur och goda rutiner.
• Alla sköterskor har mottagningsverksamhet med varierande arbetsuppgifter.
• Vi tar tillvara dina kompetenser och färdigheter.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har vidareutbildning som distriktssköterska, men det är inget krav. Det är meriterande om du har kompetens i PMO och erfarenhet av Mina vårdplaner samt erfarenhet av att självständigt triagera och bedöma patienters vårdbehov inom primärvården.

Du har ett empatiskt förhållningssätt och ett genuint intresse för att erbjuda alla patienter en kvalitativ vård. Ditt arbete kännetecknas av noggrannhet och struktur. Du har en god förmåga att både planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du är en god lagspelare med förmåga att lyfta blicken och se till helheten i verksamheten. Vidare är du nyfiken och lyhörd för patientens behov samt anpassar dig lätt efter olika omständigheter. För ett givande samarbete ser vi även att du har ett flexibelt förhållningssätt och god prioriteringsförmåga mellan olika arbetsuppgifter när arbetstempot är högt.

Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C179564

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.