jobb just nu!

Sjuksköterska till Vårdcentral i Husie

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Husie är belägen i östra Malmö med cirka 13 000 listade patienter. Husie är ett lugnt område med blandad befolkning. Vårdcentralen ligger nära kollektiva förbindelser och är enkel att nå både från inre och yttre Ringvägen. Vi har läkarmottagning, distriktssköterske-, astma/KOL-, rökavvänjnings-, diabetes-, hypertoni- och minnesmottagning samt psykologiskt team och rehabilitering. Till vårdcentralen hör barnavårdscentralerna (BVC) Granbacken och Nallen samt tre äldreboenden, 17 LSS-boenden och ett stort demensboende, Soltofta. Äldremottagningen startade den 1 februari 2018.

Vi är cirka 50 medarbetare med mångfacetterad kompetens fördelat på allmänspecialister, ST-läkare, underläkare, fysioterapeuter, distriktssköterskor samt diabetes- och astma/KOL-sköterskor som har egna mottagningar. Vi arbetar ständigt för att ge våra patienter god tillgänglighet, kontinuitet, helhet och trygghet.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en sjuksköterska för ett vikariat fram till slutet av 2019 med möjlighet till förlängning till Vårdcentral Husie.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral såsom rådgivning via telefon och triagemottagning. Därutöver ingår bokning av patienter. Du kommer även att assistera vid läkarmottagningen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är meriterande med erfarenhet från primärvården. Det är meriterande om du även har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med PMO, Pasis och/eller Mina vårdkontakter.

Du som söker har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Därtill ska du kunna arbeta självständigt och känna dig trygg i din yrkesroll. Det är viktigt att du kan skapa förtroende hos patienter och närstående samtidigt som du är positiv, lyhörd och tydlig i din kommunikation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

181001 eller enligt överenskommelse
181001-191231

Ansökan

Referensnummer:   A810056

Gör ansökan

Anställning

07:30-17:15

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.