Sjuksköterska till vård- och omsorgsboende (äldreboende) Åskarbygården,

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Åskarbygården är ett vård- och omsorgsboende med 43 lägenheter som ligger i centrala Tierp nära tågstation. Åskarbygården kännetecknas av lugn atmosfär och bra teamarbete.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom kommunens verksamhet har du varierande arbetsuppgifter som att övervaka och följa upp hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov och läkemedelshantering.
Handledning, delegering och rådgivning till omvårdnadspersonal är också en viktig del i arbetet. En stor del i ditt arbete är att kunna planera och organisera det egna arbetet och arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Du arbetar i ett nära team som består av olika professioner: omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, aktivitetssamordnare och enhetschef.

Utbildning och vidareutveckling är av stor betydelse för oss i Tierps kommun och något vi uppmuntrar och erbjuder.

Vi ger dig en trygg anställning med påverkningsbart schema i TimeCare.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad sjuksköterska till vård- och omsorgsboende Åskarbygården med 43 lägenheter. Du ska ha ett flexibelt och kundfokuserat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med alla övriga yrkeskategorier då vi arbetar utifrån ett starkt teamarbete. Som person i vårt team har du humor, du är ödmjuk och engagerad.

Körkort är ett krav.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A988215

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.