Sjuksköterska till sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!

Arbetsuppgifter

Är du en engagerad sjuksköterska som gillar att lära dig nya saker och har ett genuint intresse för människor? Då tycker vi att du ska söka dig till oss i sommar!

Som sjuksköterska i omsorgsförvaltningen planerar och leder du omvårdnadsarbetet inom ditt ansvarsområde utifrån fastställda mål och riktlinjer. Du möter våra omsorgstagare i både ordinärt och särskilt boende och det finns goda möjligheter att få erfarenhet inom ett antal olika inriktningar såsom avancerad hemsjukvård, palliativ vård, psykiatri och demensvård.

I dina arbetsuppgifter ingår omvårdnad, bedömningar och dokumentation av hälso- och sjukvårdsfrågor. Du kommer att handleda personal, samt vara en viktig del i samarbetet med anhöriga, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare, enhetschef och externa kontakter såsom landsting, privata vårdgivare och läkare. Du har stora möjligheter att själv planera, organisera och strukturera din dag.

Vi erbjuder dig jobb redan under våren och vi utformar ett individuellt introduktionsprogram med möjlighet till en lång bredvidgång, allt anpassat utifrån din erfarenhet och för att stärka dig i din profession. Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att få nya vikariat eller tillsvidareanställning.

Din arbetstid kommer till största del att vara förlagd till dagtid, där helgtjänstgöring ingår. Vi vill att du ska få en bra arbetsmiljö med goda arbets- och lönevillkor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har datorvana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att arbeta hos oss behöver du ha körkort.

Du ska på ett pedagogiskt sätt kunna utbilda och handleda omvårdnadspersonalen och samarbeta med andra professioner som finns kring våra omsorgstagare.
Du ska ha förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till alla våra omsorgstagare, anhöriga och medarbetare.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-08-15

Enligt överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   OMS 434/20

Gör ansökan

Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.