jobb just nu!

Sjuksköterska till endoskopi och mag- och tarmmottagning i Trelleborg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du jobba på en trivsam arbetsplats med patienten i fokus, med ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som Sjuksköterska på endoskopi/mag-tarmmottagning på Lasarettet Trelleborg!

Medicinmottagningen på lasarettet Trelleborg bedriver mottagningsverksamhet inom endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, lungmedicin, neurologi och reumatologi.
Vi söker nu nya kollegor till endoskopi och mag- och tarmmottagningen där vi utreder och behandlar patienter med gastroenterologiska sjukdomar samt patienter med sjukdomar i levern.

På lasarettet Trelleborg vill vi att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sin arbetsplats. Kontinuitet i vården är en framgång, därför har vi just nu skräddarsytt denna tjänst där du får möjlighet att arbeta både på mottagning men också på vårdavdelning. Detta ger dig möjligheten att påverka utvecklingen av vårdprocesser.

Lasarettet Trelleborg med sina cirka 500 medarbetare är det personliga sjukhuset med de stora möjligheterna! Vi bedriver specialiserad bassjukvård för ett upptagningsområde på
100 000 invånare.

Verksamhetsområde (VO) Akut och medicin har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom allmän internmedicin, endokrinologi, gastroenterologi/endoskopi, kardiologi, lungmedicin, neurologi och reumatologi. I detta ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning (dagligen öppen kl. 08:00-20:00), tre slutenvårdsavdelningar samt en dagsjukvårdsavdelning.

Arbetsuppgifter

Rollen som sjuksköterska på endoskopi och mag- och tarmmottagningen innebär att du får ett stimulerande och självständigt arbete. I ditt vardagliga arbete möter du patienter med olika sjukdomstillstånd vilket ger dig varierade arbetsuppgifter som exempelvis infusionsbehandlingar, läkemedelsinsättning och telefonrådgivning.

Tjänsten innehåller flera olika moment vilket ger ett utvecklande arbete för dig som sjuksköterska. Du är delaktig i endoskopiska undersökningar i form av gastro-och koloskopi och i eftervården av dessa patienter i kombination med mottagningsarbete på mag- och tarmmottagningen. På vår mottagning arbetar du i team med en gastroenterolog och undersköterskor. Teamarbete är framgången hos oss och det är tillsammans vi gör skillnad.

Vi använder oss främst av datorsystem så som Melior, PASIS och Orbit. Vården står inför nya utmaningar och vi kommer under 2021/2022 att införa ett nytt journalsystem, SDV Millenium. Vi tänker oss att du gärna vill vara med och utveckla vår verksamhet. Detta blir en spännande resa för oss tillsammans!

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Dina språkkunskaper motsvarar lägst nivå C1 i svenska enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi ser att du som söker har erfarenhet inom internmedicin och några års erfarenhet av att ha arbetat som sjuksköterska. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete på mottagning eller endoskopisk verksamhet. Har du utbildning som sjuksköterska inom gastrointestinal endoskopi är det meriterande, men inget krav. Vi strävar efter att du ska kunna delta vid endoskopiska undersökningar både som assisterande sjuksköterska och att självständigt utföra undersökningarna efter utförd utbildning.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är noggrann, välstrukturerad, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel i ditt arbetssätt samt har god kommunikativ förmåga. Vi tror att du som person är driven, engagerad och en ambassadör för utveckling och förbättring. Vi ser gärna också att du är trygg i din yrkesroll och ser möjligheter istället för hinder. Slutligen har du som söker stort engagemang och en positiv inställning samt ett öppet sinne för att lära dig nytt.

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
(Fördelat på endoskopimottagning och mag-tarm mottagning.)

Ansökan

Referensnummer:   A916684

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.