jobb just nu!

Sjuksköterska till avd 63, Rättspsykiatriska regionkliniken

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Just nu söker vi sjuksköterskor som bryr sig på riktigt! Rättspsykiatriska regionkliniken är en specialistenhet inom rättspsykiatrin som vårdar både kvinnor och män. Flertalet av våra patienter är överlämnade till vård av domstol. Vi tar även emot patienter från kriminalvården som är i behov av psykiatrisk omvårdnad och behandling. Vi har hela Sverige som upptagningsområde. Vi söker nu sjuksköterskor till avdelning 63.

Avdelning 63 vårdar endast män oavsett lagrum. Målgruppen är främst patienter med personlighetsstörningar och missbruksproblematik.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kliniken är du omvårdnadsansvarig för ett antal patienter, beroende på avdelning. Kliniken har nyligen utvecklat en teamorgansation och som sjuksköterska ingår du i team tillsammans med olika professioner för att stödja och motivera patienterna i deras vårdprocess. Arbetsledning är en stor del av det dagliga arbetet. Ibland krävs avdelningsöverskridande arbete där dina insatser behövs på andra avdelningar än din egen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, med god organisatorisk förmåga och lyhördhet för arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
I samband med rekryteringen begär vi utdrag ur brotts- och misstankeregistret.

Vad kan avd 63 erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en fantastisk arbetsgrupp där vi har god gemenskap med högt till tak, utmanande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling i arbetsrollen som sjuksköterska.
Vi kan även erbjuda möjlighet till vidareutbildning.

Om du tycker att det här verkar intressant är du även välkommen till oss för ett studiebesök där vi kan berätta mer om verksamheten.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 55/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.Rättspsykiatriska regionkliniken utger ett lönetillägg på 2 000 kr/mån, efter två års anställning utges ytterligare 1 000 kr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.