jobb just nu!

Sjuksköterska, natt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Just nu söker vi två sjuksköterskor, en till Närvårdsenheten och en till hemsjukvården.
Här finns goda möjligheter att kombinera både lokalt och ambulerande arbete om så önskas.

Arbetsuppgifter

På Närvårdsenheten finns 18 platser, och har till uppgift att i samverkan med Region Uppsala utveckla närvården för våra invånare. Målgruppen är i första hand äldre multisjuka med behov av utredning och medicinsk behandling. Hemsjukvårdens uppgift är att besöka patienter och brukare både på äldreboenden och i hemmet nattetid. Patienterna finns på alla våra orter Alunda, Gimo, Österbybruk, Öregrund och Östhammar, samt på landsbygden.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården jobbar du konsultativt, med telefonrådgivning, stöd och råd till nattpersonal på boenden och nattpatrull. Du gör både planerade och akuta besök bland patienter, och har ett nära samarbete med sjuksköterska på Närvårdsenheten samt patrullerande undersköterskor.

Närvårdsenheten är en specialiserad dygnet-runt verksamhet för främst äldre multisjuka som inte behöver specialistsjukvårdens resurser, men heller inte kan behandlas i bostaden. Vi utför utredningar av vård- och omsorgsbehov, samt medicinsk behandling. På enheten finns läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi har även sviktplatser för den specialistanslutna hemsjukvården (SAH) samt uppföljning efter utskrivning från sjukhus. Primärvården lägger in patienter dygnet runt. Du jobbar nära undersköterskor på enheten, och har tät kontakt och samarbete med en ambulerande sjuksköterska som arbetar natt i hemsjukvården. Dessutom kommer du att ha kontakt med patruller av ambulerande undersköterskor.

Som sjuksköterska hos oss får du ansvar för att planera, genomföra och utvärdera omvårdnads-, hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter med varierande sjukdomstillstånd tillsammans med en undersköterska. Vanliga uppgifter inkluderar såromläggningar, injektioner, provtagning, palliativ vård och hantering av läkemedel. Arbetet innebär att samarbeta nära patient och anhöriga med fokus på ett hälsofrämjande och konsultativt arbetssätt.

För att du ska må bra får du välja din egen sysselsättningsgrad mellan 50-80 %.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda datakunskaper för dokumentation, och som talar och skriver svenska obehindrat. Det är ett stort plus om du har vidareutbildning inom geriatrik eller erfarenhet från liknande arbete.

För att trivas i rollen tror vi att du är en handlingskraftig person, med ett flexibelt förhållningssätt som trivs att samarbeta och ta ansvar.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-01

eller enligt överenskommelse
50-80 %

Ansökan

Referensnummer:   KS-2019-429

Gör ansökan

Övrigt

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig att söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt digitala rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar