jobb just nu!

Sjuksköterska, Hemsjukvården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Upparbetad god samverkan med primärvården, en arbetsplats i framkant av välfärdsteknologin, arbete bara var fjärde helg och fem kvällar på åtta veckor väntar dig som sjuksköterska i Ale kommun. Vi arbetar i interprofessionella team kring patienterna med fokus på att det ska vara lätt att leva för alla Alebor. De ska kunna bo kvar hemma i trygghet, oavsett om behovet av avancerad sjukvård är stort.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i hemsjukvården är du övergripande ansvarig för att leda det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget. Uppdragen utförs som hembesök eller delegerad arbetsuppgift till omvårdnadspersonal i ordinärt och särskilt boende. Olika patienter med varierande sjukdomsbild ställer varierande krav på din kompetens och du bygger upp en bred kunskap.
Finns önskan om att arbeta bara på ett äldreboende så finns den möjligheten men man gör då fortfarande sina kvällar och helger i hemsjukvården.
Utöver den personcentrerade vården ansvarar du och dina sköterskekollegor tillsammans med chefen för att verksamheten ska utvecklas. Därför vill vi att ni fortbildar er löpande och att ni har ett engagemang i vad som händer inom den offentliga välfärden. Var och en har en individuell utvecklingsplan där vi tillsammans hittar rätt vidareutbildning för dina behov.
I uppdraget ingår att:
Leda det medicinska arbetet och göra självständiga bedömningar av sjukvårdsinsatser.
Samverka och kommunicera med både interna och externa aktörer.
Arbeta med avvikelser och dokumentation, handleda, delegera till och undervisa personal i hälso- och sjukvårdsinsatser.
Identifiera och förebygga risker i vården samt kartlägga patientens behov av hälso- och sjukvårdsinsatser med tonvikt på personcentrering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen och är legitimerad samt har ett uttalat intresse för målgruppen. Erfarenhet av arbete som sjuksköterska i hemsjukvård är meriterande, liksom erfarenhet av att handleda och undervisa personal. Det är en fördel om du har arbetat med kvalitetsregister såsom BPSD, Senior Alert och palliativregistret.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-06-01

Eller enligt överenskommelse.
38,25/38,25

Ansökan

Referensnummer:   A861248

Gör ansökan

Förmåner

Friskvårdsbidrag. Arbetskläder.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.