jobb just nu!

Sjuksköterska/Distriktsköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad alla dagar i veckan vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i Ljungby kommun har du en varierande arbetsdag och har förmånen till personliga möten med patienter i hemmiljö, både i ordinärt- och särskilt boende. Arbetet innebär bland annat läkemedelshantering, varierande medicintekniska uppgifter, bedömningar, samordning och samverkan med andra vårdaktörer, hembesök med läkare samt palliativ vård. Som nyanställd finns även möjlighet till en mentor.

Vi har nu möjligheten att förstärka vår verksamhet med tillsvidaretjänster, både i ordinärt- och särskilt boende.

I Ljungby kommun arbetar vi renodlat dag/kväll eller kväll/natt. Helgtjänstgöring vart femte helg.

Tjänsten kan anpassas mellan 80 till 100% enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med engagemang och driv. Du har förmågan att arbeta självständigt och fatta egna beslut men har även en god förmåga att samarbeta och dela med dig av kunskap och information. Du är lyhörd, flexibel och har ett professionellt bemötande samt ser möjligheter och utmaningar i det dagliga arbetet.

Du har god förmåga att kommunicera samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har god datorvana. Körkort är ett krav.

Önskvärt att du har arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård och/eller har vidareutbildning till distriktssköterska alternativt inom äldrevård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A894516

Gör ansökan

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.