jobb just nu!

Sjuksköterska/Barnmorska till Reproduktionsmedicinskt Centrum i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Reproduktionsmedicinskt Centrum, RMC, är en ISO-9001 certifierad verksamhet som har expertis inom ämnesområdet reproduktion (fortplantning). Vid RMC genomför vi infertilitetsutredningar, assisterad befruktning (IVF-behandling, inseminationsbehandling och sperma- och äggdonation) samt arbetar inom områden som gynekologi, andrologi och gynekologisk endokrinologi.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/barnmorska hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära förberedelse och premedicinering av patient inför ägguttag och eftervård samt assistans vid ägguttag och kirurgisk uthämtning av spermier. Rollen innefattar även:

- Telefonrådgivning gällande utredning och behandling för ofrivillig barnlöshet, samt övriga reproduktionsfrågor.
- Ultraljudsmottagning tillsammans med läkare under assisterad befruktning.
- IVF-mottagning tillsammans med läkaren - information och planering.
- Tillsammans med paren gå igenom läkemedelsbehandlingen samt lära ut injektionsteknik.
- Insemination.
- Hjälp i samband med gynekologisk och andrologisk mottagningsverksamhet.

Vi uppmuntrar och hjälper vår personal med att utveckla den fackliga kompetensen inom reproduktionsområdet och även med att involvera sig i utbildning, forskning och utveckling inom detta område.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är meriterande om du har arbetat några eller flera år inom området reproduktion, assisterad befruktning/reproduktion, de journal- och administrativa system vi använder inom Region Skåne.

Du som person har framåtanda och ett stort intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande rekrytering, välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

2019-01-01 alternativt enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A834516

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.