jobb just nu!

Sjuksköterska allmän internmedicin, natt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

På avdelning A4 AIM vårdas patienter med internmedicinska sjukdomar som diabetes, njur-, lever och mag-tarmsjukdomar.

Vi har 12 vårdplatser. Nattetid bemannar vi vår avdelning med en sjuksköterska och två undersköterskor. Som sjuksköterska har du huvudansvaret för avdelningens alla patienter, du samarbetar med kvalificerade och engagerade undersköterskor som utför huvuddelen av den basala omvårdnaden och många av de kontroller och provtagningar som regelbundet sker. Du kommer som sjuksköterska att kunna lägga din tid på ffa läkemedelsadministrering, bedömningar, kontakter med jourläkare, akuta insatser och att vara ett stöd och en resurs för undersköterskorna. Vi samarbetar även med vår grannavdelning A4 Stroke.

Som sjuksköterska på avd AIM har du ett varierat och ansvarsfullt arbete. Ibland behöver du agera snabbt och ibland är det någon patient eller anhörig som behöver ägnas mer tid.

Du får jobba i ett litet sammansvetsat team och behöver kunna ta eget ansvar och fatta beslut och även samarbeta i ett team.

Avdelningen har återkommande internutbildningar med våra överläkare och övriga professioner som vi samarbetar med. Du deltar naturligtvis i dessa, när möjlighet finns, för din egen och vår avdelnings utvecklings skull.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom yrket och intresse av internmedicinsk vård. Har du erfarenhet av nattjänstgöring är det en merit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde 2019-01-14 eller eller enligt överenskommelse
Syssgrad 75-85%. Rotationstjänst dag/kväll och natt kan diskuteras.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A826067

Gör ansökan

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.