jobb just nu!

Sjuksköterska 100%, ref nr 765e/18

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Vårt uppdrag är att på bästa sätt ge kommuninvånarna i vår vackra skärgårdskommun bra service. För att klara detta behöver vi medarbetare som gillar utveckling och ständigt är beredda på att möta nya utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att tillsammans med dina kollegor ha ett mycket stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter. Arbetstiden är schemalagd med tjänstgöring dagtid, enstaka kvällar samt med arbete tre helgpass på sex veckor. Kommunen har under de senaste åren gjort extra lönesatsningar på legitimerad personal. Vi har individuell lönesättning.
Våra patienter möter vi i kommunens vård-och omsorgsboenden (SÄBO och LSS) och hemma i det ordinära boendet. Vi har även ett särskilt uppdrag från Region Östergötland att ansvara för den primärvårdanslutna palliativa vården i Valdemarsvik (PAH). Vi har mycket god samverkan med Vårdcentralen i Valdemarsvik och flera utvecklingsprojekt pågår tillsammans med dem där vi ser på möjligheterna till nära vård med stöd av e-hälsoteknik. Vi gör även en satsning på hemrehabilitering och rehabiliterande förhållningssätt för att möjliggöra för människor att ett så självständigt liv som möjligt. Hemrehabiliteringen omfattar alla funktioner och professioner och teamsamverkan är en avgörande del för att lyckas i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med adekvat vidareutbildning. Erfarenhet från psykiatri, äldrevård, palliativ vård, och/eller demensvård är meriterande liksom erfarenhet av hemsjukvård. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor i deras hemmiljö och är intresserad av att utveckla vår verksamhet mot ett mer rehabiliterande arbetssätt. Arbetet ställer stora krav på att du har en empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt samt ett gott omdöme så att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i dina möten med patienten. Arbetet inom enheten sker i team med legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal och undersköterskor samt i nära samarbete med omvårdnads- och omsorgspersonalen i kommunen.
Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra patienter.
B-körkort krävs

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   765e/2018

Gör ansökan

Övrigt

Schemalagd arbetstid med dag, kvälls-och helgtjänstgöring (var sjätte helg)

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande i denna rekrytering.