jobb just nu!

Sjukgymnast /Fysioterapeut, sommarvikariat till Sektor Omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad Fysioterapeut / Sjukgymnast och vill arbeta inom Sektor Omsorg i Kävlinge kommun under sommaren. Tjänsten innebär att du arbetar som Fysioterapeut / Sjukgymnast riktat både mot ordinärt- och särskilt boende.
Arbetsuppgifterna består av att göra bedömningar, målsättningar, utvärdera och genomföra uppföljningar, utprovning av hjälpmedel.
Att ha ett behandlande och rehabiliterande arbets- och synsätt samt handleda personal ser vi som en självklarhet. Du arbetar nära undersköterskor, arbetsterapeut, distrikts- / sjuksköterskor i samverkan kring vårdtagaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut / sjukgymnast som har ett genuint intresse för människor. För oss är det av betydelse att du är ansvarstagande och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet att du har lätt för att samarbeta, är utåtriktad, självständig samt har ett stort mått av flexibilitet.
Körkort erfodras.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-08-28

Tillträde enligt överenskommelse
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   18/20

Gör ansökan

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid fr o m den 1 januari 2010.

Ansök via länken till Offentliga jobb.