jobb just nu!

SFI/SVE/SVA Lärare Komvux och gymnasieenheten Burlöv

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Vid Komvux och gymnasieenheten studerar cirka 800 elever vid grundläggande eller gymnasial vuxenutbildning, SFI, Särvux eller vid gymnasieskolans introduktionsprogram. Undervisningen sker både på dagtid och kvällstid samt i schemabunden undervisning och flexibel studieform.

Arbetsuppgifter

Som lärare i våra verksamheter ska du tillsammans med kollegorna skapa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling så att de når läroplanens och kursplanernas mål. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt verkar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. Upplägget av arbetet styrs av elevernas behov och förutsättningar. Undervisning bedrivs både vid dagkurser och i flexibla studieformer, även kvällstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet att undervisa inom SFI, SVE/SVA på grundläggande och gymnasial nivå samt är en god pedagog. Det är viktigt att du kan samarbeta i arbetslag. Din förmåga att kommunicera med kollegor, skolledning och elever är också viktig.
Du är väl förtrogen med gällande läroplan vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag. Du har en god förmåga att dokumentera ditt arbete och har erfarenhet av bedömning samt arbete med digital lärplattform och digitala verktyg. Du har även erfarenhet av undervisning i flexibla studieformer och kan vara med och utveckla dessa.

Anställningens omfattning

Tillträde 2019-08-10

Ansökan

Referensnummer:   A856818

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.