jobb just nu!

SFI / Lärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare till vårt härliga SFI-gäng. Din arbetsuppgifter blir sedvanliga läraruppgifter som undervisning, planering, uppföljning och bedömning. Du förutsätts också att delta i sambedömning vid nationella prov och i verksamhetens utveckling.
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningsperioden

Kvalifikationer

Du är behörig lärare med minst 30p SVA, alternativt att du just nu håller på att läsa in SVA-behörigheten.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2019-01-04 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A834027

Gör ansökan

Övrigt

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner:
https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.