jobb just nu!

Semestervikarierande sjuksköterskor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Tillbringa sommaren i en härlig skärgårdskommun och jobba som semestervikarie inom kommunens hälso-och sjukvårdsenhet!
Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad och har ett genuint intresse av att arbeta med människor i deras hemmiljö. Erfarenhet från äldrevård, palliativ vård och/eller demensvård är meriterande. Arbetet ställer stora krav på att du har en empatisk förmåga, ett professionellt förhållningssätt samt ett gott omdöme, så att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i dina möten med patienten. Arbetet sker i team med legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal samt i nära samarbete med omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.

Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra patienter.

Kvalifikationer

Sjuksköterska med legitimation.
B-körkort

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   713e/2019

Gör ansökan

Övrigt

Tjänstgöring på dag- och kvällstid eller för nattjänstgöring (schemalagd arbetstid)

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande i denna rekrytering.