Semestervikarier till social omsorg, gruppbostad, personlig assistans-LSS

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vi söker semestervikarier till OF (omsorg om personer med funktionsnedsättning).

Vi söker dig som är ute efter ett flexibelt arbete där du verkligen behövs och gör skillnad för andra människor varje dag. Du är ödmjuk, engagerad, ansvarstagande, lyhörd och har ett professionellt bemötande och värnar om den personliga integriteten. Du har ett gott samarbete med kollegor och tar ditt ansvar i arbetslaget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

Som personal inom verksamheten OF ansvarar du för att personer inom funktionsnedsättning ges möjlighet att leva och bo självständigt. I ditt arbete är du ett pedagogiskt stöd i vardagen. Dina arbetsuppgifter är varierande, stöttar och deltar i matlagning, inköp, städ, tvätt, personlig omvårdnad och social gemenskap. Du kan få arbeta dag, kväll och natt. Dygnspass och längre pass som inkluderar journatt finns på vissa gruppbostäder och personliga ärenden.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorg eller annan lämplig omvårdnadsutbildning. Arbetslivserfarenhet inom omsorgsarbete och goda referenser är också meriterande. Mot arbete inom funktionsnedsättning är det meriterande om du är utbildad eller har pågående utbildning inom beteendevetenskap och psykiatri. Du behöver vara bekväm med IT- verktyg då detta används i daglig drift samt kunna behärska svenska i tal och skrift.

För att bli aktuell för en anställning inom social omsorg i Mörbylånga kommun kommer arbetsgivaren be om att den sökande visar upp utdrag ur polisens belastningsregister mot HVB-hem.

Urval och rekrytering sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C171026

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.