jobb just nu!

Semestervikarier till serviceteamet i SDF Askim-Frölunda-Högsbo 2019

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter

Kom och arbeta tillsammans med oss i sommar!

Vi söker nu semestervikarier till serviceteamet i SDF Askim-Frölunda-Högsbo. Serviceteamet är en del av hemtjänsten i stadsdelen men här arbetar vi enbart med serviceinsatser. Arbetet utförs i servicetagarnas hem och i arbetsuppgifterna ingår bland annat städ, tvätt, inköp/ärenden, matlagning, promenad, ledsagning etc. I arbetsuppgifterna ingår ingen omvårdnad.

Hos oss arbetar vi i en geografisk uppdelning Frölunda/Högsbo respektive Frölunda/Askim. Vi cyklar till de flesta servicetagarna och kör bil till några. Vi utgår från Frölunda hemtjänstcentral på Valthornsgatan 35 nära Frölunda Torg.

Semesterperioden pågår från juni till augusti. Arbetstiden är förlagd till dagtid enligt schema helgfri måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill ha ett socialt arbete med fokus på service för de äldre. Här ges du möjlighet till där du kommer trivas, få nya kunskaper och utvecklas. Detta är ett arbete där du får ta del av den glädje vi skapar tillsammans med kollegor och omsorgstagare.

Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande. För oss innebär det att du har respekt för både omsorgstagare, anhöriga och arbetskamrater samt att du visar engagemang och arbetsglädje. Du tycker om att arbeta med människor och sätter individen i fokus. Det är viktigt att du är ansvarstagande, omsorgsfull och lyhörd för våra omsorgstagares behov.

Du som söker ska ha fyllt 18 år senast 1 juni 2019. Vi ser gärna att du har utbildning inom området och/eller relevant arbetslivserfarenhet. För att kunna kommunicera har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. För att arbeta inom serviceteamet är det ett krav att du har cykelvana. Körkort är meriterande.
Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A844794

Gör ansökan

Övrigt

Du som söker semestervikariat på äldreboende och i hemtjänst/serviceteamet i SDF Askim-Frölunda-Högsbo behöver endast fylla i ansökningsformuläret en gång. Fyll i CV, skriv ett personligt brev och svara på enkäten. I enkäten får du ange önskemål om arbetsplats och geografiskt område, vad du har för utbildning och erfarenhet samt när under semesterperioden du kan arbeta.

Det är Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo som tar emot din ansökan via ansökningsformuläret och behandlar den åt äldreboende och hemtjänstcentraler i stadsdelen. Anställningen och arbetet kommer därefter vara på respektive enhet. Om du blir aktuell för intervju kommer du att kontaktas.

Vi behandlar alla ansökningar löpande fram till och med semesterperiodernas början.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.