jobb just nu!

Semestervikarier till nattpatrull eller larmpatrull i Askim-Frölunda-Högsbo

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter

Kom och arbeta tillsammans med oss i sommar!

Vi söker dig som vill bidra med att ska trygghet för våra omsorgstagare utifrån deras förutsättningar, behov och önskemål. Arbetet utförs i omsorgstagarens hem och ställer krav på ett flexibelt arbetssätt anpassat utefter varje situation.

Larmenhetens uppdrag är att svara på akuta larm som inkommer från Trygghetsjouren. Det kan vara omsorgstagare som fallit, mår dåligt eller kanske behöver hjälp att gå till toaletten. Arbetet är varierande och ingen dag är lik den andra. I arbetsuppgifterna ingår även att sköta nyckelhantering för personer som ska få ett trygghetslarm, samt dokumentera i treserva. Tjänstgöring är dag, kväll och helg inom larmpatrull.

Nattpatrullens huvudsakliga uppdrag är att ge god vård och omsorg till omsorgstagare med beviljade hemtjänstinsatser på natten. Besöken är planerade men vi besvarar även oplanerade larm. Vi utför också delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Tjänstgöring är på natten inom nattpatrull.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill ha ett arbete där du kommer få nya kunskaper och utvecklas. Detta är ett arbete där du får ta del av den glädje vi skapar tillsammans med kollegor och omsorgstagare.

Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande. För oss innebär det att du har respekt för både omsorgstagare, anhöriga och arbetskamrater samt att du visar engagemang och arbetsglädje. Du tycker om att arbeta med människor och sätter individen i fokus. Det är viktigt att du är ansvarstagande, omsorgsfull och lyhörd för våra omsorgstagares behov.

Du som söker ska ha fyllt 18 år senast 1 juni 2019. Vi ser gärna att du har utbildning inom området, till exempel som undersköterska eller att du har relevant arbetslivserfarenhet. För att kunna kommunicera och sköta dokumentation har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

För att arbeta i Askim hemtjänst är körkort ett krav. För att arbeta inom Frölunda och Högsbo hemtjänst ser vi gärna att du har cykelvana. Om du har körkort är det meriterande.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A844831

Gör ansökan

Övrigt

Du som söker semestervikariat på äldreboende och i hemtjänst i SDF Askim-Frölunda-Högsbo behöver endast fylla i ansökningsformuläret en gång. Fyll i CV, skriv ett personligt brev och svara på enkäten. I enkäten får du ange önskemål om arbetsplats och geografiskt område, vad du har för utbildning och erfarenhet samt när under semesterperioden du kan arbeta.

Det är Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo som tar emot din ansökan via ansökningsformuläret och behandlar den åt äldreboende och hemtjänstcentraler i stadsdelen. Anställningen och arbetet kommer därefter vara på respektive enhet. Om du blir aktuell för intervju kommer du att kontaktas.

Vi behandlar alla ansökningar löpande fram till och med semesterperiodernas början.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Med vänlig hälsning
Visma Recruit