jobb just nu!

Semestervikarier Korttids/fritidsverksamhet LSS

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Arbetsuppgifter

Vi söker semestervikarier som motiveras av att göra skillnad och som har viljan att tillgodose barn och ungdomar på korttidsvistelsen och fritids enligt LSS. Arbetsuppgifterna består av alla i verksamheten förekommande arbetsuppgifter såsom att handleda och stötta barn och ungdomar utifrån deras egna behov och intresse under deras vistelse på korttidsvistelsen eller fritids.
På korttids och fritids arbetar vi med att främja jämlikhet i levnadsvillkor och strävar efter att ge barn och ungdomar en meningsfull fritid och en trygg korttidsvistelse. Eftersom våra barn och ungdomar har stora variationer i kognitiv och social funktionsförmåga, så anpassas insatserna utifrån de specifika behoven i den individuella genomförandeplanen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning från omvårdnadsprogrammet, stödassistentutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi värderar tidigare erfarenhet av arbete med människor inom funktionsnedsättningsområdet/LSS samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Som person är du trygg och kan arbeta självständigt, ta ansvar och arbeta situations- och individanpassat. Du har ett intresse av att arbeta med barn och ungdomar med funktionsnedsättning och är lyhörd för brukarens behov. Du har lätt för att samarbeta och ser vikten av ett gott samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Enligt överenskomelse

Ansökan

Referensnummer:   A875408

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.